Представяме обещаната доза предизвикателства вдъхновени от идеи, Хелоуин иии Prettybox!       Fotor112510227

Коя е най-впечетляващата идея за поръчка, която си получавала?

Смея да твърдя, че предстои. Истината е, че през лятото малко си дадохме почивка на повечето проекти, които са замислени с прекрасните и талантливи хора, които ме заобикалят. Сега обаче, когато времето не е толкова благоприятно за раздумки в парка, сме малко по-концентрирани да случим нещата. Не искам да ги компрометирам, но ако следите страницата ще можете да ги видите обещавам, че си заслужават.

Иначе досега, най-предизвикателно ми беше зомбито за този Хелоуин. Моя скъпа приятелка ми каза: “Ще имаме конкурс в работа, много искам да го спечеля и искам ти да направиш грима. Искам да съм зомби!”

1375827_255406577940962_1549741212_n

 

 

И така се започна, гледах как други хора са го правили, разучих как да се постигнат специалните ефекти, за да изглежда реалистично, намерих материали (трудно, но намерих) и на теста предишната вечер (нямаше как да рискуваме без тестови грим), бяхме изумени от резултата. На следващия ден се получи още по-добре, а тя спечели наградата, плюс малко изплашени колеги 🙂

Какво за теб е Prettybox?

Prettybox за мен е една крачка напред за дамите в България. Подобни кутии има в повечето държави и аз отдавна дебна момента, в който тази практика ще залее и България. Бях повече от изумена и щастлива да разбера, че вече има такава инициатива. Наричам го инициатива, защото за мен това е инициатива да се образоват и докоснат хората до качествена козметика, без да им се налага да се редят в мола или да попаднат на „кисел“ консултант. В Притибокс хубавото е, че се представя продукт, марка и се дава възможност да се тестват продукти, които могат да са внушителна инвестиция, ако трябва да се закупят в реален размер. Подкрепяте и български марки, което много ме радва, защото аз знам че имаме качествени продукти, понякога много по-качествени от тези, които носят известна марка, но за произведени за „Източна Европа“.

Fotor1125103128

Аз съм удивена от разнообразието на продукти и ентусиазма, с който представяте нещата, защото е важно добрите продукти да имат подходяща подкрепа, за да бъдат оценени.  Имате прекрасна платформа и се усеща позитивизъм в работата ви, което е ужасно важно.

Глътка свежест и малка радост в сивото ежедневие, така бих синтезирала отговора си, ако трябва.

На нашите Pretty момичета какво би споделила,казала,пожелала или посъветвала?

Има много неща, които  искам да им кажа и пожелая. Но основното е, мили дами и господа, отключете сетивата си, отворете ръце, сърце и душа и се оттървете от омразата. Вкарайте позитивни мисли в ежедневието си и когато ви е трудно, просто седнете поемете въздух и продължете напред. С времето съм се убедила, че всеки получава, това което желае, защото всеки може да постигне всичко за което мечтае, просто не трябва да се съмнява в себе си. Обичайте шефа си, обичайте досадната колежка, обичайте момчето, което ви се е подиграло в 3ти клас, обичайте романтичните жестове на двойката до вас, обичайте кучето на съседа, което ви буди сутрин, обичайте всичко, което ви вбесява, защото дори полицая, който ви взе 20лв онзи ден, дори и той е човек… само когато обичаме сме най-доброто от себе си, тогава сме най-красиви за всеки… дори и за себе си!

Ние от Prettybox се радваме, че се докоснахме до света на Виктория и опознахме прекрасната  Работилничка за идеи- V4poison.  Малка част от креативността на V4poison може да откриете в нашата красива Ноемврийска кутия. Благодарим на Виктория, че ни запозна с уникалното и интересното си творчество и, че ни направи  част от него. Пожелаваме ѝ още много предизвикателства, уникалности и Pretty емоции!

Присъединете се към Работилничката на Виктория V4Poison.

Петя, Prettybox

<3

 

Comments

comments