Блясък, блясък! Да бъдем неотразими всеки ден, а не само за Свети Валентин е голямо любовно предизвикателство. Заобикалящите ни сърчица и любовно настроение ни завладяват  мигновено с любовно настроение, дори и след отминаването на този тъй романтичен ден. Тъй като си обичаме да приключенстваме, а и сме горди застъпници на тезата, че за нас и нашите PRETTY момичета празникът Св.Валентин е състояние на ума и духа, а не ден от календара. Предлагаме да се впуснем мъжкия свят, за да разберем какво говори цвета на устните ни.

1001693_608097025878564_731324653_n

Червени устниblog

Ако изберем класиката и се впуснем в червено приключение в никакъв случай няма да сбъркаме. Червеният цвят излъчва смелост и елегантност. Излъчването на увереност и сексапил е добро оръжие за перфектната среща с любимия. Така, че Pretty момиче бъди смела и се въоръжи с червен нюанс за твоите устни и БЪДИ НЕОТРАЗИМА. Ние много си обичаме този цвят за устните, затова и не спираме да те предизвикваме.

 

Розови устниblog2

Този нюанс е обичан от мъжете, тъй като ги завладява с лъчезарност и нежност. Ако не си падате чак толкова по семплия цвят, изберете по-ярък от същата гама. Той подсказва за женственост, изисканост и приключения. Ярко розовият цвят е забавно-закачлив и гали мъжкото око. Сигурни сме, че розовите устни се радват на много целувки и раздават два пъти повече!

 

Коралови устниblog 3

Ако изборът ти клони към коралови устни, подсказваш на любимия за приключенската си натура, обичаща забавленията и лудите моменти и емоции. Улови момента и се набави с коралов цвят за устни за прекрасни емоции с любимия!

 

И не забравяйте, че най-красите устни са придружени с чаровна усмивка и настроение!

Бъдете красиви с Prettybox Февруари и I love…

1175487_1413960298818424_1990415026_n

 

С обич,

Петя, хохо

Източник: Интернет

Снимки:Pinterest

Comments

comments