MeMeMe Cosmetics и PRETTYBOX с вълнение ти представят мултифункционалните Dew Pots сенки.

В интернет пространството те вече се сравняват сMAC Paint Pots, тъй като за кремообразни сенки обещават висока пигментираност и издържливост. Деветте прекрасни цвята са подходящи както за дръзки и провокативни купонджийки, така и за нежни и елегантни дами – настроения, събрани в природата на всяка жена.

dew pots

Имената на тези симпатични, малки бурканчета също са страшно съблазнителни – Woodland Truffle, Willow Whisper, Tangled Ivy, Silent Storm, Moonlight Mist, Hollow Haze, Deadly Berry и Autumn Smoulder. Всяко едно бурканче съдържа 3 мл сенки, които могат да се използват като база за прахообразни сенки, гел очна линия или просто като обикновени кремообразни сенки за очи. Текстурата им наподобява по-скоро мус, отколкото крем, затова малко количество от тях е достатъчно за постигане не желания цвят, като в същото време примесването и разнасянето им става лесно и красиво.

dewpots2

Неутрален цвят със златист подтон и бляскав завършек…

Прекрасен сребристо-перлен бежов цвят също с бляскав завършек…

Бронзово перлен цвят с красив бляскав завършек…

Всеки един от тези светли цветове в колекцията е подходящ и за хайлайтър на определени зони от лицето и очите.

Наситено зелен цвят с метален завършек…

Красив тъмно тюркоазен нюанс с по-скоро матово копринен завършек…

Тъмносин вечерен цвят с копринен завършек…

Тайнствен лилав цвят с матов завършек…

Красиво бордо с бронзов подцвят с метален завършек…

PRETTY TIP: Ако кожата на клепачите ти е по-мазна, ти препоръчваме да използваш база за грим, за да могат сенките да останат на мястото си без да се напукват. Ако въпреки това имаш проблеми с тях, можеш да ги запечаташ със същият или близък до техния цвят прахообразни сенки.

Дайте воля на въображението си и съчетайте тези цветове в уникални комбинации. Бъдете в тон с всеки сезон и носете позитивното настроение и усмивката винаги със себе си, независимо от времето навън.

С PRETTY цветно настроение,

Диляна

Comments

comments