И този месец подготвихме препоръки за нещата, които трябва да направиш. Да поднасяш много любов на всички хора около теб е безкрайно удоволствие.  Отдавай му се всеки ден и бъди неотразимо красива, както ти си знаеш и можеш.

И не забравяй да обичаш и изненадваш себе си… с Prettybox ! 🙂 <3

1. Да бъдеш смела и направиш погледа си уникален

1ac147df8183845f890be97f0c6be145

Нужна ти е очната линия на  MEMEME COSMETICS и 10 минутки пред огледалото. Ще постигнеш ефекта много бързо и лесно. И внимавай, защото погледа ти ще бъде зашеметяващо красив!

2. Да раздаваш апетитни целувки до безкрай

b5a6e2cfa6bf5c84b91c09335e048831

Сигурни сме, че постоянно раздаваш целувки, но малко вероятно е да са в комбинация с  I LOVE COSMETICS.  Длъжни сме да те предупредим, че с I LOVE COSMETICS води до пристрастяване! Сложи си SHIMMER & SHINE LIP GLOSS и се приготви за разтърсващо предизвикателство, носещо торнадо от емоции.

3.Да бъдеш в ароматен тон с твоя любим

b2407783591ce4564baac98a031de06b

Ех, любов! Препоръчва ме ти да се възползвате от топлите дни и да прекарате повече време заедно. А защо пък и да не отскочите до някое романтично и красиво място. Направете нещо спонтанно и неочаквано заедно! Облечете се в тон и се насладете на NEWYORKER DUO FRAGRANCE STYLE UP. Дуо аромати за теб и половинката ти, с които ще бъдете перфектната двойка.

4.Да кажеш „Здравей, щастлива кожа”.                                                                                 Търсенето на подходящата грижа за кожата приключи! Elizabeth Arden и серията VISIBLE DIFFERENCE е щастието за твоята кожа. Серията предлага решение за всеки тип кожа! Можем да кажем „Здравей, щастлива кожа”.

433534a9872bc89283b2601a0f81e15c

5. Да си хапнеш шоколад!

cioccolatini

Ммм.. шоколад.. във формата на сърце… красиво изрисуван… уникално вкусен. Това са шоколадовите Валентинки комплимент от Ради Стамболов и неговата шоколадова къща RS Сhocolatier. Открадни си минутки време за релакс и се наслади на шоколадово приключение. А в компания с хубава книга ще се насладиш по най-незабравимия начин на твоите минутки за релакс.

 Предизвикателство любимо очакваме те нетърпеливо!  

Бъди много обичана и с Prettybxox Февруари. Подготвили сме много изненади за всички Pretty момичета и красиви игри с още по-красиви награди. Бъди смела и се отдай на всички изкушения през Февруари!

 

С обич,

Петя, Prettybox

Снимки: Pinterest

Comments

comments