Изборът на правилната anti-age грижа затруднява много от нас. Активната грижа на кожата във всяка възраст над 25 е задължителна за здрав и свеж вид. Остаряването на кожата е естествен физиологичен процес. За да бъде тя красива и с блясък Anti-age козметиката ни идва на помощ. Всяка възраст си има своята красота, за да я разкрием обаче трябва да се грижим за кожата си според вида и нуждите ѝ. Ако кожата е нееластична, дехидратирана и без блясък идва на помощ anti-age грижата.

anti age za blog

Тя трябва да бъде внимателно подбрана според типа кожа и възрастта. Не трябва да забравяме и околоочния контур. Точно тези зони се нуждаят от повече грижа, тъй като кожата на лицето там е 7 пъти по-тънка. Prettybox препоръчва кремът за зоната около очите да е с лека консистенция, да съдържа успокояващи и подхранващи съставки съставки и да са минали през строг офтомологичен контрол.

Освен добрата козметика, Prettybox ти препоръчва да ограничиш или се разделиш с някои вредни навици като пушенето и алкохола. Те са основните вредители на нашата кожа, а и не само. Слънцето е друг фактор, който оказва негативно влияние. Крем със слънцезащитен фактор е добро решение дори и през зимните дни.Честото спазване на диети пък кара организма ни да не се чувства добре и да отслабва, което се отразява неблагоприятно и на кожата и нейните защитни слоеве.

Така, че Pretty момичета до тук с гладуването и нездравословния начин на живот!

И след като се разделихме с някои вредни навици отваряме врати на други!

ad7e1ff5d4e89f05671e72c0e589e80dПриемайте повече вода. Липсата на достатъчно вода, води до дехидратация на организма и съответно на кожата. Започнете да се грижите за кожата си първо отвътре!

 

 

 

 

 

anti age excЕксфолирайте кожата си. Колкото приятно толкова и полезно е  да ексфолираме кожата си не само на лицето, но и на тялото. Ексфолирането отстранява мъртвите клетки от горния слой, за да диша кожата  и я подготвя за anti-age грижата. Предлагаме вариант, в който сами да приготвим ексфолиант в домашния уют!

Парченце ананас + бадемово масло + морска сол = здравословен благодат за кожата!

 

 

 

 

Повече сън. При безсъния, организмът отделя повече от стресовия хормон кортизол, който е враг на кожата. 7-8 часа сън са достатъчни за нашия организъм и добрия старт на деня с Pretty настроение.

28ad9b96f01b8957a34da722ed4a40afСпортувайте редовно. След добрия сън, идва ред на спорта 10 минутни ежедневни упражнения дори и в домашна обстановка се отразяват тонизиращо на организма. Физическата активност засилва кръвобръщението, снабдява кожата с кислород и хранителни вещества. Кожата става нежна и гладка.

Здравословно хранене. Приемането на плодове и зеленчуци особено на моркови,домати и листни зеленчуци помагат на организма да се пребори с неблагоприятното влияние на слънчевите лъчи. Според изследвания здравословната диета неутрализира най-големите вредители на кожата!

В Prettybox Януари ще откриеш anti-age грижа от Laboratoires SVR® за всяка възраст. Страхотно допълнение към нашите съвети са сериите anti-age, които ще се погрижат по най-добрия начин за твоята кожа.

Повече информация за продуктите на Laboratoires SVR® може да откриете тук.

Поръчай своята Януарска кутия тук.

С обич,

Петя, Prettybox <3

Снимки: Pinterest

Comments

comments