Beauty Blogger Round Up

 

Здравейте, скъпи PRETTY момичета,

Неусетно PRETTYBOX стана на 6 месеца! Осмелихме се да бъдем първите, които поеха инициативата за представяне на beauty sampling концепцията в България и с ваша помощ се развиваме и растем. През тези месеци преживяхме много щастливи моменти, получихме обичта и подкрепата на много от вас и създадохме още повече нови приятелства. Това няма как да не ни зарежда с много позитиви, затова: Благодарим ви!☺

Нашата PRETTY кутийка макар и още пеленаче е с големи амбиции. Тя иска да достигне до сърцата на повече дами и да направи деня им поне мъничко по-вълнуващ и по-специален. Вече пет PRETTY кутийки са в нежните ръце на своите красиви притежателки. Тук е моментът да поздравим и господата, които все по-често се обръщат към нас, когато искат да направят по-различен подарък на своите любими дами. В навечерието на 6-тата доза разкрасителни продукти екипът на PRETTYBOX реши да се обърне с благодарствена усмивка за подкрепата и градивната критика към Beauty блогърите, които отделят от времето и вниманието си и пишат или са писали за нас.

Започваме тази рубрика с намерението да стане редовна. В следващите редове ще обърнем внимание на три от Beauty блоговете, като акцентираме върху дамите, които стоят зад тях.

Adri_MBMЗапочваме с Адри и нейния блог My Beauty Madness. Адри е доста земен човек, запалена е по добрия външен вид, с изявено чувство за стил. В блога си тя отразява лично мнение за различни продукти за красота, които е изпробвала. Въпреки, че изказва собственото си мнение, тя винаги остава обективна. Адри е прекрасна и чаровна дама, отворена към приключения, нови изживявания и експерименти. Продуктите и начинът, по който ги представя са изтънчени, добре балансирани и естетически издържани.

Ето какво сподели Адри с нас:

Какво те вдъхновява: Всичко, което ме заобикаля. С времето човек се научава да открива вдъхновение в дребните неща и да цени красивото във всичките му форми. Имам много любими продукти, но никой от тях не е напълно незаменим, нито пък е нещо, без което да не мога.

Кога за последно си прекарала един ден без абсолютно никакъв грим? В момента. От две седмици не съм слагала никакъв грим на лицето си, защото съм на почивка и лицето ми също си почива. Колкото и да е учудващо, по-често съм без грим, отколкото със. Не се гримирам абсолютно всеки ден, а когато го правя, рядко е силен и видим.

Кой е любимият ти аксесоар в летните горещини? Гривните във всичките им форми – големи, малки, цветни, метални, кожени, с мъниста…

Някога купувала ли си пълноразмерен продукт на марка, която си изпробвала в PRETTYBOX? Кой е той и какви са впечатленията ти от него? Кремът за лице от първата кутия PrettyBox (JONZAC Eau Thermale). Също смятам да закупя в пълен размер и два от трите продукта на Shiseido от последната кутия. Определено ме впечатлиха много.

Твоето мото? Типично по овнешки – „С рогата напред и не се спирай пред нищо!“

Любима книга? Твърде много са. Едва ли ще мога да изброя всички, но може би „Клетниците“ на Юго, „Престъпление и наказание“ на Достоевски и всичко от Дюма мога да препрочитам безброй пъти, без да ми омръзва.

Ако искаш да добавиш нещо – давай! Напук на всичко, бъдете винаги усмихнати и самоуверени и никога не се съмнявайте в себе си!

Четете повече от Адри в блога и Фейсбук страницата

Dessi_Diva

Diva by Dessy е блог за грим, красота, мода, стил и лайфстайл. Деси е модерна и стилна дама, а нейният блог е ориентиран на равни порции към мода и козметика. Тук може да намерите информация за различни продукти за красота от висок клас, както и интересни идеи за стайлинг, прически и грим. Тя пише за различни интересни моменти от живота си, за продуктите, които харесва и изобщо за всичко, което я впечатлява.

Ето какво сподели Деси с нас:

Какво те вдъхновява? Всичко! 🙂 Вдъхновяват ме модните ревюта на известните марки, стрийт модата, снимките от списанията, дори и ретро фотографии. Вдъхновението е навсякъде около нас 🙂

С кой продукт от тоалетката, не би могла да се разделиш? Продуктите, без които не мога, са три: хубав хидратиращ крем, спирала и червило.

Кога за последно си прекарала един ден без абсолютно никакъв грим? Когато съм на плаж 🙂

Кой е любимият ти аксесоар в летните горещини? Освежаващ спрей за тяло и термална вода на Avene.

Някога купувала ли си пълноразмерен продукт на марка, която си изпробвала в PRETTYBOX? Кой е той и какви са впечатленията ти от него?  Не. Аз си поръчах само първата кутия, но за съжаление нищо в нея не ме впечатли.

Твоето мото? Винаги търси положителната страна и вярвай в себе си. 🙂

Любима книга? Много са. Хотел на Артър Хейли, На изток от рая, Отнесени от вихъра. Предимно дебели класически романи. Обичам дебели книги 🙂

Четете повече от Деси в блога и Фейсбук страницата

Ina_limitedbeauty

Подробни лични впечатления за достъпен клас козметика може да намерите в блога на Ина, Limited Beauty. Ако се нуждаете от съвет или мнение по належащи въпроси, свързани с маникюр, Ина е експертът, който ви трябва (или поне така съдя от броя на постовете за нокти в блога й =). Ина ни сподели, че наистина обича да се занимава с маникюр, и дори това се е превърнало и в професия в един момент, но оценява силата си в намирането на алтернатива на ‘хай’продуктите сред масовите марки, както и в DIY.

Ето какво сподели Ина с нас:

Какво те вдъхновява? Зодията ми попринцип е артистична и не е нужно да търся вдъхновение от вън. То си е вътре в мен 🙂

С кой продукт от тоалетката, не би могла да се разделиш? Много сложен въпрос… Може би с балсама за устни 🙂

Кога за последно си прекарала един ден без абсолютно никакъв грим? Ходя без грим или със съвсем лек грим много по-често отколкото се предполага за един бюти блогър. Дори днес съм без грим 🙂

Кой е любимият ти аксесоар в летните горещини? Усмивката. За разлика от повечето хора, аз се чувствам прекрасно при температури над 30 градуса, зимата ми се иска да заспя зимен сън 😀

Някога купувала ли си пълноразмерен продукт на марка, която си изпробвала в PRETTYBOX? Кой е той и какви са впечатленията ти от него?  Маските на Montagne Jeunesse, чудя как съм живяла без тях преди. Също така и околоочният крем на Мадара.

Твоето мото? Не се водя от думи. Действам според това как се чувствам 🙂

Любима книга? Изгубеният символ на Дан Браун.

Четете повече от Ина в блога и Фейсбук страницата

Тези дами, а и много други помагат на PRETTYBOX да се развива и осъвършенства, и ние ще продължим рубриката ни и тяхното представяне. Ако и вие желаете за споделите мнението си за нашите кутийки, но нямате време да поддържате блог може да го сторите на facebook страницата ни www.facebook.com/PrettyboxBulgaria, както и на сайта ни www.prettyboxbeauty.com

Кутията за месец Август може да поръчвате през сайта ни, както и чрез лично съобщение във Фейсбук.

С обич,

Гери. хохо

Comments

comments