BVLGARI_JULY2

Omnia Crystalline L’Eau de Parfum е най-новият аромат в уханния свят на Bulgari, в който те понасяме през Юли. Мек и плътен с искрящата чистота на прозрачния кварц, той разкрива една модерна чувственост. Предназначен за жената икона, Omnia Crystalline L’Eau de Parfum подчертава бляскавата  женственост, която я прави неустоима. Една комбинация от елементи, които често влизат в безупречно противоречие и в същото време са перфектно балансирани – твърд и мек, кристален и течен,  чист и чувствен. Елементи, които се преплитат хармонично в силата и символизма на аромата и са отражение на дълбоко заложените римски корени на Bulgari и дългогодишната традиция в света на парфюмерията.

Omnia Crystalline L’Eau de Parfum е най-новото попълнение, което добавя дълбочина, топлота и богатство в основните елементи кристал и лотус.

Alberto Morillas

В Omnia Crystalline майстор-парфюмерът Алберто Морияс използва свещеното цвете лотос – символ на чистота и абсолютната красота, за да  напомни за прозрачността и сиянието на кристала. Ароматът се характеризира с впечатляваща дълготрайност, което е истинско предизвикателство за ухание от този вид.

Жената Omnia Chrystalline

Omnia Crystalline L’Eau de Parfum е създаден за жени, които по природа обичат живота и красотата във всичките им проявления. Той разкрива обаянието на тяхната аура и нежната сила на излъчването им.

Млада жена, която олицетворява идеята за  чистота, естественост, свежест, лекота. Деликатно сексапилна и безскрупулно женствена , тази муза е магнетична като кристал. Ангелската й красота е обгърната от мистична аура – едва доловима следа, която остава където и да отиде. Точно както нейният Omnia Crystalline L’Eau de Parfum.  Тя създава мечти и желания.

Ароматна палитра

Истинска симфония от аромати! Алберто Морияс надминава себе си с нова по-плътна и благородна интерпретация на лотоса. Испанският парфюмер прекарва младостта си, потопен в колортиния регион на Андалусия и се гордее със зашеметяваща кариера,  дължаща се на изключителните формули, които той старателно пише на ръка: „Писането е моята емоция. Докато записвам формулата, аз мога да усетя аромата“. С Omnia Crystalline L’Eau de Parfum Морияс си  представя лотос в изискан тоалет за една истински специална вечер – оригиналната и неповторимо чиста цветна хармония, обогатена с елегантни и редки съставки.

Във върха балансираните нотки лотос и мандарина излъчват скъпоценни и живи усещания. Сърцевината е конкрет от ирис и хелиотроп, а базата бяло сандалово дърво, бензоин от Сиам и мускус.

20130411170447

Флаконът

Деликатен, предизвикателен и модерен дизайн, издържан по изисканите естетични правила на Bulgari. Два полукръга, препращащи към гръцкия символизъм в историческите корени на марката, се преплитат естествено и деликатно и излъчват сияйна и нежна грация. Кристалните части се допълват една друга, също както дамата се нуждае от своя Omnia Crystalline, за да се чувства завършена.  Златисто-розовият цвят е пудрен нюанс, едновременно деликатен и открояващ се – комбинация от нежност, топлота и модерност. Метафора на безкрайност и сила, флаконът провокира сетивата и стимулира увереността. Древният символ за безкрайност и баланс за древните гърци е олицетворение на  въздуха – един от четирите основни елемента, свързван със свободата, движението, светлината и духовността.

OMNIA CRYSTALLINE – L’Eau de Parfum

40 мл Парфюмна вода

65 мл Парфюмна вода

Опитайте Omnia Crystalline EDP в твоята нова PRETTYBOX Юли

Запознайте се отблизо с бранда тук

Text & Photos: Press

Comments

comments