Сигурно се колебаете какъв подарък да вземете на своя близка приятелка, на сестра си или на майка си. Може би парфюм или бижу, или дреха, а защо не нещо по-нетрадиционно. Чудите се за какво ви говоря? Става въпрос за прекрасните уреди за коса на DIVA. Те стоят като пъстро бижу върху вашата тоалетка.

Дива проDIVA PRO STYLING е английска семейно-управлявана фирма ситуирана в Лондон – меката на едни от най-изтънчените световни коафьори. Всички продукти се проектират, конструират и тестват в Англия.

“За целта използваме едни от най-титулованите, печелили многократни награди, коафьори, които преди да одобрят, изпробват нашите уреди в салоните си. Затова ще откриете, че нашите уреди се използват в едни от най-добрите салони в света като тези на TrevorSarbie, Charles Warthington, Richard Ward, Headmaster, Sean Hanna – чиито клиенти са съзвездие от знаменитости, както и част от Кралското семейство на Англия. Популярността на нашите продукти са причина те да бъдат използвани зад кулисите на редица телевизионни програми като: Skyfall, Downtown Abbey и Dancing on Ice и много други. Ежегодно ние разработваме различни, многообразни висококачествени серии продукти, отговарящи на най-високите очаквания и изисквания на фризьорите. Когато се появи нова тенденция, с уред GLAMORISER възпроизвеждате най-новите модни прически, възможно най-бързо и лесно!”

DIVA предлага голямо разнообразие от маши за къдрици, преси за изправяне, сешоари.

Едни от най-прекрасните предложения са:

Флорален комплект REBEL FLORAL

floral set-600x600

Комплекта съдържа флорален сешоар REBEL IONIC FLORAL. Професионален, мощен, стилен йонен сешоар с  AC мотор, 3 степени на топлина и 2 скорости, плюс бутон за концентриран студен въздух. Косата изглежда гладка и лъскава. Перфектен резултат, благодарение на специалната технология IONIC. Също така и флорална преса REBEL THERMIQUE FLORAL с плаващи, здрави титаниеви плочи, тази преса прави косата супер лъскава и гладка, чрез професионален контрол за бляскави резултати! С различни температурни настройки подходящи за всички типове коса. Високотехнологична серия HEAT BOOST S3.

Цена: 260.00лв

Маша Beach Curls Wand

suk398-600x600

Цена: 130.00лв 

Употреба: Просто усучете кичур по дължината на машата и получените чупки с различни размери ще придадът на косата лек небрежен плажен вид. Бързонагряваща, лесна за използване, косата ще изглежда страхотно за секунди.

МАШИ с различен размер DIVA HOT TONG

HOT TONGS-600x600

Цена: 58.50лв

 С разнообразната гама титаниеви маши DIVA HOT TONG постигането на ефектни къдрици е още по-лесно.

  • 38 мм цилиндър е идеален за големи къдрици и обемни вълни.
  • 25 мм цилиндър е идеален за по-стегнати падащи къдрици и малки вълни.

За други интересни предложения можете да посетите страницата на фирмата: www.magazinzakrasota.com

И не забравяйте скъпи дами, че в декемврийската кутия на Prettybox ви очаква талон за 20% отстъпка при покупка на уред за коса с марката DIVA PRO STYLING от линията GLAMORISER.

Кари, Prettybox

Снимки: Press на марката


 

Comments

comments