Имаме удоволствието да посрещнем серията Eight Hour® в нашето красиво семейство. Серията, използвана от Натали Имбрулия, Кайли Миноуг и Кейт Мос, е достъпна и за българската жена, благодарение на Elizabeth Arden България. Изпробвайте един от продуктите в серията само в PRETTYBOX Януари!

Eight Hour® от Elizabeth Arden 

Red Door

Вече 70 години на пазара, божествено усещане и активно действие в продължение на осем часа с неподражаем резултат – кой ли е продуктът скрит зад тези думи? Разбира се, трябваше да се досетим, че това е легендарният крем на Елизабет Арден Eight Hour® за защита на кожата. Известен навсякъде, където красотата е ценена, още от самото си създаване, балсамът с цвят на праскова е оценен като универсалния продукт, който успокоява кожните раздразнения и лекува.

Легендарният крем е заслужил славата си през годините и днес е известен като „мултифункционалния балсам, който възстановява, облекчава, защитава и лекува проблеми от напукана кожа до загрубели пети.” Въпреки че днес оригиналното розово бурканче вече е история, самият продукт се разпознава от многото потребители по света и в новите практични тубички, подходящи за всяка дамска чанта.

Легендата

1930 г. е била особено емблематична за Елизабет Арден. Именно тогава тя открива своята любов към конете и към конните надбягвания и създава най-успешния си продукт – Eight Hour® Cream. Първоначално Мис Арден използва легендарния крем, за да лекува копитата на конете си след надбягвания, именно така го предлага и на своите клиенти: „Пробвайте го, аз го ползвам за конете.” Лечебният балсам има терапевтични свойства, които успокояват кожата, премахват усещането за грапавост и напуканост вследствие излагане на вятър или слънце. Дали необикновеният подход на Мис Арден е спомогнал за известността на този продукт, или изключителната му ефективност го е направила толкова популярен? Днес Eight Hour® Cream е универсалният крем, който лекува от слънчеви изгаряния до леки кожни раздразнения. Първоначално този уникален продукт е бил кръстен на своята създателка Ardena Eight Hour® Cream. Днес той се предлага като решение за напукани ръце, болезнени кожички около ноктите, ухапвания от насекоми, суха коса, цъвтящи връхчета, слънчеви изгаряния, загрубели пети и ходила. Eight Hour® Cream е и перфектният балсам за устни.

В какво се крие тайната на успеха на Eight Hour® Cream?

Eight Hour® Cream е уникална комбинация от петролатум, който създава защитна бариера на кожата и я хидратира в дълбочина, бета хидрокси компоненти, които изглаждат кожата и имат анти-възпалителен ефект и Витамин Е – биологичен антиоксидант.

Известен по света като продуктът, който лекува, Eight Hour® Cream може да бъде използван и за да придаде блясък на устните, да изправи къдриците и да стилизира веждите. Перфектен за след епилация, както и за предотвратяване на притриване в чувствителните зони и за успокояване на кожата след излагане на слънце. За майките Eight Hour® Cream предлага нежна грижа за след кърмене, като бързо облекчава наранените зърна.

8-hour series

Продуктите от серията Eight Hour® Cream

Eight Hour® Cream Skin Protectant Крем за защита на кожата

Оригиналният продукт, който облекчава сухата напукана кожа, премахва грапавостта, червенината и други малки кожни раздразнения

Eight Hour® Cream Intensive Moisturizing Body Treatment Крем за тяло с интензивна хидратираща формула

Перфектна комбинация с класическия крем, специално адаптирана към нуждите на тялото. Кремът се абсорбира бързо, попива в дълбочина и хидратира интензивно кожата, премахвайки усещането за сухота. Кожата остава мека и гладка в продължение на осем часа на наслада.

Eight Hour® Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment Крем за ръце с интензивна хидратираща формула

Кремът се абсорбира бързо от кожата и я хидратира в продължение на осем часа. Ръцете стават меки и приятни на допир, дори когато са били изложени на по-екстремни условия като студ или вятър.

Eight Hour® Cream Lip Protectant Stick SPF 15 Балсам за устни

Безцветният балсам осигурява защита на устните, обогатен е с витамин Е и има слънцезащитен фактор.

Eight Hour® Cream Intensive Daily Moisturizer for Face SPF 15 

Крем за лице с интензивна хидратираща формула

Този ежедневен хидратиращ крем прави кожата на лицето мека и гладка в продължение на осем часа. Формулата на класическия крем сега е пригодена специално за нуждите на лицето и го защитава при по-сурови климатични условия. Слънцезащитният фактор SPF 15 осигурява ефективна защита от вредното влияние на слънцето. Фондацията за борба с рака на кожата препоръчва този продукт.

Изпробвайте в PRETTYBOX Януари.

Eight Hour® Cream Sun Defense for Face SPF 50 High Protection Крем за лице със слънцезащитен фактор SPF 50

Крем с лека, немазна текстура, който предпазва кожата от слънцето и я хидратира в продължение на осем часа. Слънцезащитният фактор SPF 50 предпазва кожата на лицето от вредното влияние на UVA/UVB лъчите, които могат да причинят изгаряне и преждевременно състаряване на кожата. Фондацията за борба с рака на кожата препоръчва този продукт.

Продукти с марката Elizabeth Arden може да откриете в следните обекти в страната 

Logo-KavenOrbico-NEW-copy

Снимки & Текст: PRESS на марката

 

Comments

comments