prettybox_subscribe1. Избери Абонаментен План и се Абонирай 

Да започнеш да получаваш всеки месец PRETTYBOX е лесно. Избери опция за абонамент или купи еднократно. Попълни данните си коректно, очаквай лично потвърждение, а не автоматичен отговор и твоето PRETTYBOX приключение започва! Доставката на месечните кутии е с Еконт и е за наша сметка. Плащането става с наложен платеж при получаване. Ако си извън страната и искаш да изненадаш някого, ни пиши – имаме решение. Ще ти изпратим PAYPAL линк или ще ти дадем банкова сметка.

prettybox_unwrap2. Очаквай с нетърпение

Поне 5 мострени, делукс и пълноразмерни продукти ще бъдат внимателно подбрани от нашия екип и ще бъдат доставени до желания от теб адрес или офис на Еконт. Твоята месечна изненада е както винаги в прекрасн-красива кутия, с панделка и информация за твоите продукти. Стойността на съдържанието е винаги повече от това, което плащаш, а и доставката е за наша сметка.

prettybox_enjoy3. Доставка и впечатления

Всичко, което остава е да чакаш разпращането на PRETTYBOX всеки месец. Работим неуморно и с много любов. Не всички кутии са еднакви, затова споделяйте Вашите впечатления с другите PRETTY момичета на Facebook страницата ни, в Instagram или в нашия сайт.

Присъединете се към PRETTYBOX обществото ни във Facebook и погледнете нашите любими нещица в Instagram (@prettyboxbg). Не пропускайте и редовните ни месечни # конкурси.

Абонирай се
prettybox exclusive brands