PRETTYBOX Септември и SHISEIDO представят иновативна технология за запаметяване формата на клетката!

Също както природата издържа на студенината на зимата и разцъфтява с прелестно изящество през пролетта, така и кожата притежава вътрешна сила, дихание, което носи красота и съвършенство. В Япония, това дихание е известно като Ibuki.

Shiseido влива диханието в кожата, като й подарява възможността да изживее младостта си до краен предел – да се наслади на дните и нощите, без да попадне в плен на ритъма на живота или метаболизма.

Диханието Ibuki позволява на новото поколение да надмине гранциите си, като не допуска кожата на лицето да изгуби своето сияние, баланс и устойчивост.

Кожата изживява нова пролет, а Ibuki е претворен в новата линия грижа за кожата.

ibuki

Иновативно откритие на лабораториите на Shiseido стои зад този нов живителен дъх. За пореден път Shiseido използва биологичното си знание за кожата.

На границата на невидимото, където безкрайно малкото властва, се разкрива неизвестен до този момент механизъм, съществен за Ibuki. Shiseido представя технология за Запаметяване Формата на Клетките тм.

Новият научен и козметичен подход влива нова виталност в кожата, като я дарява с хидратация, съвършенство и я предпазва. Кожата е изпълнена с енергия и може да се справи с агресорите на съвременния начин на живот. Изящна, с равномерен тен и балансирана, кожата сияе с нова свежест.

7-те ВЪПЛЪЩЕНИЯ НА ДИХАНИЕТО

За да позволи на всяка клетка да запази своето дихание и да затупти в ритъма на Ibuki, Shiseido създава нова линия с грижа за кожата. Линията Ibuki въплъщава идеята за новото дихание чрез своите формула, текстури и опаковки. Тя позволява на кожата да поддържа оптимално нивото на влага в кожата, да облагороди тена и да я предпази от факторите на околната среда, благодарение на Фито – Устойчив Комплекс.

Тези 7 продукта грижа за кожата представляват идеалния козметичен набор за работещото поколение, като му помагат да открие позитивната, вътрешна енергия.

В PRETTYBOX Септември ти поднасяме 30мл от Ibuki Gentle Cleanser. Тази почистваща пяна премахва нечистотиите от кожната повърхност, като не нарушава естествения баланс на кожата. Кремообразната текстура се превръща в мека пяна при смесване с вода. Осигурява приятно усещане на свежест и оставя кожата на лицето свежа, чиста и коприненомека. Ibuki Gentle Cleanser ще осигури перфектната основа за нанасяне на любимия крем-хидратант или емулсия върху кожата.

PrettyBox_Септ_In your box6 Иновация на Shiseido:

Фито-Устойчивият Комплекс е разработен от Shiseido, за да вдъхне Ibuki в клетките,

Състои се от 3 растителни екстракта. Всеки действа на конкретно ниво в пълна синергия с останалите, като вдъхва нов живот на вашата кожа.

— ТРЕХАЛОЗА И ЕКСТРАКТ ОТ БЯЛА МЪРТВА КОПРИВА

Трехалозата е захар с естествени хидратиращи свойства. Тя улавя междуклетъчната вода, възспира изпарението й и предпазва клетките от свиване.

Екстрактът от Бяла мъртва коприва спомага действието на ензима ВН*, като реактивира синтеза на ЕОФ и същевременно подобрява подредбата на клетките и хидратацията в кожата.

— TMG ТРИМЕТИЛГЛИЦИН

Разпространена най-вече в цвеклото, тази захар има естествено ексфолиращо действие. Тя премахва мъртвите клетки, които правят тена сивкав, като същевременно действа в унисон със зараждащите се. По този начин се поддържа естествения цикъл на кожата.

— ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНАТА НА ЮЗУ

Подсилва базалната мембрана, като спомага синтеза на протеини и колаген*. По този начин регенеративния потенциал на клетките е оптимизиран.

Пристъпете в света на IBUKI, активирайте своето дихание и открийте съвършенството на вашата красота с PRETTYBOX Септември.

 

Comments

comments