DAVIDOFF COOL WATER 

Аромат-икона в света на парфюмерията

Cool-Water-Man-visual2_b

Годината е 1988, марката – DAVIDOFF, a най-новият мъжки аромат се казва COOL WATER. Не просто поредният хитов парфюм, а пионерът в света на акватичните ухания, дал начало на цяла генерация мъжки аромати. Днес това емблематично ухание определя начина на живот на активния мъж и продължава да бъде паспорт на свежестта, мъжествеността, екстремните усещания и независимостта. Вече утвърден като класически аромат, DAVIDOFF COOL WATER е квинтесенцията на окенската свежест за мъжа на действието.

Вдъхновен от водата, DAVIDOFF COOL WATER е свежо ароматично ухание, което избухва с нотки мента във върха и лавандула в сърцевината. Чувствената топлота на амбра „изгаря“ в хладните акватични нотки на основата. Наистина новото в него обаче е свежестта и дълготрайността на мощните водни ухания. Самото име носи силата и хладната привлекателност на акватичния аромат с много характер.

Подходящ предимно за младежи между 20 и 25 годишна възраст, DAVIDOFF COOL WATER се радва на феноменален световен успех още от самото си лансиране и все още е един от най-успешните мъжки аромати.

За 25 години DAVIDOFF COOL WATER остава един от петте най-продавани мъжки аромата в света, а всяка минута се продават по 14 флакона.

Един класически символ на мъжественост!

Първите 60, които поръчат своята PRETTYBOX за Август, ще получат и бонус-подарък –

DAVIDOFF COOL WATER 5мл миниатюра за любимия мъж.

Давидоф_2

New logo_Davidoff CW_black_1

 

 

 

 

 

Текст: Everet Group, PRETTYBOX

Comments

comments