През Октомври ви представихме нова, луксозна грижа за кожата на лицето, която обикнахте от пръв допир. JUVENA са подходящи за всеки тип кожа и възраст.

Сега имаме честта да предложим на любителите на марката и наличности от JUVENA в нашия онлайн магазин – PRETTYBOX e-SHOP

Travel size

JUVENA Aqua Recharge Gel 15 мл 

Хидратиращ гел  за всеки тип кожа, под формата на концентрат. Можете да го използвате самостоятелно, като мощен хидратиращ серум преди дневната или нощна грижа, като хидратираща и ревитализираща маска с моментален ефект или като дълбоко хидратираща терапия.

JUVENA Prevent & Optimize Day Cream 15 млTravel size
Лек крем, оптимизиращ начина, по който кожата изглежда и се чувства. Поддържа водния баланс. За свежа, защитена, сияйна кожа. За нормална към суха кожа.

 

Travel sizeJUVENA Rejuvenate & Correct Delining Day Cream 15 мл

Ефикасен крем с копринена текстура, който коригира дълбочината на бръчките. За по-гладка, младежки свежа кожа, без бръчки. За нормална към суха кожа.

JUVENA Moisture Plus Gel Mask, 30 мл 24-50617-hydratacni-maska-juvena-skin-specialist-m

Интензивно хидратираща гел-маска без аромат. За хидратирана и здрава кожа, без раздразнения. Съдържа таурин, който подобрява баланса на влага, стабилизира клетъчната мембрана и има енергизиращ ефект.

Вижте повече за бранда тук

 

Clarifying FoamJUVENA Clarifying Cleansing Foam 100 мл

Дълбокопочистваща, санираща кожата пяна. За чиста и свежа кожа.

Вижте повече за серията тук

 

 

PRETTYBOX

xoxo

Comments

comments