LOGO KEUNE CARE LINE1

PRETTYBOX Септемри представи две прекрасни линии грижа за коса на холандската марка KEUNE – CARE LINE VITAL NUTRITIONCARE LINE COLOR BRILLIANZ.

„Изкуството за Дизайн на Коса”

Primerna reklama CareLine1-1

KEUNE CARE LINE подхранва косата и помага за балансирането на естествената функция на скалпа. Етеричните минерали, с естествен произход играят ключова роля. Третирането с помощта на Етерични Минерали ще осигури дълготрайно подобрение на състоянието на косата и скалпа. Косата ще стане копринено мека и лесна за поддържане.

Терапиите за коса KEUNE CARE LINE с Етерични Минерали са специално създадени, за да предложат най-доброто възстановяване, подхранване и лечение на Вашата коса и скалп. KEUNE Care Line предлага отделни терапии за коса и терапии за скалп, като всяка терапия е комбинация от различни продукти, подбрани внимателно според спецификата и нуждата на различните типове коса и съответните проблеми.

Етеричните Минерали имат двойна фунция. В скалпа, Етеричните Минерали са съставната част на вътрешното тяло на клетките, които дават дълготрайна грижа. Правилното функциониране на клетките определя правилното функциониране на скалпа. Здравият скалп дава по-добро качество на косата. Линията Care Line е обогатена с тези етерични минерали, които помагат за подобряване състоянието на косата. Етеричните Минерали подхранват скалпа и регулират водния баланс. Това придава на косата блясък, обем и гъвкавост. Върху косата имат успокояващ ефект, като я оставят в по-добро състояние, защитена, с блясък и по-здрава.

Етеричните Минерали са минерален комплекс. Петте типа минерали събрани заедно подсилват взаимно действието си и способстват за една обновена и по-здрава коса, чрез добре функциониращ скалп.

Отделните минерали:

* Цинк: важен антиоксидант необходим за лечението и развитието на нови клетки.

* Мед: минералът е ключов за абсорбирането и използването на желязо. Този минерал е важен за формирането на дисулфидните връзки в кератинизацията, което подпомага растежа на косата

* Силиций: играе важна роля във формирането на колаген и съединителни тъкани: косата, кожата и ноктите са съставени от колаген и съединителна тъкан.

* Желязо: то помага за правилното насищане с кислород на тъканите за поддържане на основните жизнени функции. Желязото предпазва от умора и подпомага добрият тонус на кожата. Той е от съществено значение за образуването на проетин (за косата) и като преносител на кислород през тялото.

* Магнезий: главен компонент в ензимната реакция на въглехидратния, протеинов и енергиен метаболизъм.

На нас ни станаха любими! Очакваме коментарите Ви!

Текст: KEUNE България

Снимки:  KEUNE България

PRETTYBOX

Comments

comments