Ахх, КОСАТА! Най-прекрасният аксесоар за всеки повод и за всяка дреха!
Добре поддържаната коса и красивата прическа, както и добре подбраният маникюр (но той е повод за други размисли) са неизменна част от добрия външен вид. А кой не обича да изглежда добре? И въпреки, че модата в прическите постоянно се променя едно нещо остава неизменно – ЗДРАВАТА КОСА Е ВИНАГИ НА МОДА! Жегата, силното слънце и ветровете изтощават косата и отнемат от блясъка и мекотата ѝ. Ние в PRETTYBOX си имаме своите малки тайни и се доверяваме на професионалната грижа на Кeune Haircosmetics. Щастливи сме да можем да Ви срещнем отблизо за първи път в PRETTYBOX през Септември.

keune-logo

“Кeune Haircosmetics е независим, семейно управляван Холандски производител на продукти за коса за професионални фризьори. Основана през 1922 година от Ян Кюн – един от откривателите на формулата на къдрина – Keune се е развила като мултинационална компания, специализирана в производството на висококачествени продукти за коса в индустрията за красота.

Главното управление на Keune е разположено в Соест, Холандия. Ултра модерната бизнес сграда разполага освен с офиси и със студио и лаборатории, фабрика от 20.000м² и логистичен център от 10.000 м². Всички продукти на Keune се разработват и произвеждат във фирмената лаборатория и фабрика в Холандия.

Фризьорите по цял свят изискват висококачествени и модерни продукти за коса. Производството на ненадминати по качество продукти, специално за стилисти ни позволи да развием и разширим Keune Haircosmetics от национална компания до световна организация. По време на 91 години присъствие в този бизнес, Keune винаги е била посветена на елегантността, творчеството и съвременната мода за коса.

1307705506656

Тези принципи на фирмата са доказали своят успех. Keune се развива по-бързо от всякога. Продуктите Keune се изнасят в целият свят и ние сме горди, че над 10.000 стилисти използват нашите висококачествени професионални продукти в своите салони.

 

В Keune ние сме 100% отдадени на това да продължим нашата позиция на фирма, която стои зад мотото „Изкуството за Дизайн на Коса”.

Keune-color-line-logo-vsESSENSITY

 

С богатата си история и безкрайни иновации в грижата за коса Кeune Haircosmetics се настаняват в умовете и сърцата ни като нова хитринка в борбата с безпощадните атмосферни условия.

Очаквайте в PRETTYBOX Септември!

 

 

 

Стани фен на Keune Haircosmetics

Image source: Keune.bg, Keune.com

Text: Keune Haircosmetics & Prettybox

С обич,

Гери

хохо

 

Comments

comments