КРАСОТАТА Е В ТЕБ и PRETTYBOX Септември

Вълшебството на природата се крие в нейната уникалност и сила. Тя е емоция, до която RHAMNIA  се докосва и черпи вдъхновение. Вдъхновение, даряващо благодат на кожата, чрез естествените си съставки. Серията RHAMNIA създава усещане за здраве, свежест и чувство на съвършенство. Нещо повече, създадена с емоция и любов, те пренася в свят, изпълнен с чистота, красота, грижа и земна съблазън. В тях се крие  изкушение, пренасящо те към истинското и красивото. RHAMNIA ти дарява красота, която е навсякъде около теб и ти поднася емоция, към която да протегнеш ръка. Ние от PRETTYBOX сме щастливи да ти представим емоцията да се докоснеш до природата с RHAMNIA през Септември!

rhamnia_logo

Широк хоризонт, здравословна доза самочувствие и любопитство, способност да търсиш радостта на всевъзможни места. Може би това е красотата и тя е точно там, където си и ти. Красотата е в теб! Тя е мотив и за Bynata – марката, под която създадохме колекция от продукти, които вдъхновяват красотата. Нашата първа серия нарекохме RHAMNIA (Рамния), тъй като тя съдържа масло от облепиха (Hippophae Rhamnoides). Облепиха е северно растение, широко известно с невероятното количество полезни вещества, които се крият в малките му оранжеви зрънца.

sea-buckthorn-stylized

 

Маслото от облепиха влияе изключително добре върху суха до нормална кожа и осигурява всичко, от което тя има нужда, за да сияе. RHAMNIA bynata спомага регенерацията на кожата, защитава я, подхранва я и запазва нейната еластичност. Това е нашето красиво запознанство! Срещаме ви с RHAMNIA bynata и ви уверяваме, че тя влияе най-добре в комбинация със самочувствие, усмивка и, може би, още някои чудотворни съставки, които всяка от вас пази в сърцето си!

Само в PRETTYBOX Септември ще имате възможност да се запознаете и изпробвате тази иновативна, креативна марка. Запазете своята нова кутия сега на www.prettyboxbeauty.com или ни пишете във Фейсбук.

www.bynata.com/rhamnia/

www.facebook.com/rhamnia.bynata

Честит празник от нас!

С обич,

Петя & PRETTYBOX

xoxo

Comments

comments