Вдъхновен от чистотата на кристала, Omnia Crystalline е нежен, цветен аромат на Bvlgari, характеризиращ се с деликатни ароматни хармонии, създадени за една изчистена и съвременна душевност.

Omnia Crystalline е букет от свежест, който се ражда за живот от светлината на кристала, разкривайки чертите на чистата женственост. Символ за сияещата и неустоима светлина, това ново ухание изразява грацията и баланса на спонтанната и решителна жена, чиято красота е подчертана от дискретна чувственост. Скъпоценна като кристал, Omnia Crystalline комбинира различни ухания, които се сливат, за да създадат автентична и скъпоценна есенция.

BVLGARI_JULY4Върховите нотки на аромата предполагат леко усещане, произлизащо от свежия акцент на бамбук и цветните нотки на наши – азиатски плод с древен произход. Обгръщащата сърцевина разкрива съблазняващата нежност на цвят от лотос и създава чиста, естествена и хармонична атмосфера. В основата балсамовото дърво внася последния дискретен и чувствен нюанс, разкривайки дълбоката и очарователна душа на аромата.

Omnia Crystalline – едно пътешествие в сърцевината на чистотата и хармонията – се оглежда в бляскавата повърхност на флакона: плътни и прозрачни повърхности се редуват, за да създадат неочаквана комбинация. Опаковката е създадена по начин, който подчертава чистия и деликатен характер на аромата с изтънчените си и искрящи материали, излъчващи кристална свежест.

Omnia Crystalline се предлага в опаковки от 25 мл, 40 мл и 65 мл.

Изпробвайте в PRETTYBOX Юли

Текст: PRESS на марката

Comments

comments