Сигурни сме,че повечето от вас Прити дами вече познават или са чували за великолепната английска марка за декоративна козметика Ме Ме Ме Cosmetics. Добри приятели на PRETTYBOX, историята на бранда въплъщава в себе си влиянието и мистицизма на няколко епохи.

Създаването ѝ е вдъхновено от древните гърци, чието огромно влияние върху цивилизацията, изкуството и архитектурата оказва своя отпечатък до днес. Плавно преминава към Ренесанса – период в историята, когато жените са обожавани, а херувимът става символ и се отъждествява като емблематично въплъщение на любовта.

mememe-logo

Последната съставка за уникалния стил на марката е бохемският дух на свободомислещите хора, живот изпълнен с приключения и непрестанно търсене. От философията на Древна Гърция към красотата и елегантността на Ренесанса, MeMeMe cosmetics е празник на свободния дух, преоткрит във всеки от нас. Създаден от жени за жени, този бранд привлича със своята уникалност и премерена непридерчивост.

Не пропускайте да откриете един от невероятните продукти на марката във вашата януарска кутия, а именно вълшебният пълноразмерен руж MeMeMe Blush Me!.

Всичко, от което се нуждаете за един приятен здравословен блясък на лицето, съдържащо се в малка бутикова кутийка придружена от мека удобна четчица и огледалце за по-лесно нанaсяне. Ружът  Ме Ме Ме Blush Me! е с копринено мека текстура и дарява лицето със сияен, озаряващ завършек. Понякога е нужен само един щрих,за да озарите лицето си или да предадете завършеност на визията си.

mememe-blush

994807_10151957981891019_2013901883_nВ PRETTYBOX, представените цветове са Pink, Coral, Rouge, които подхождат на всеки тип кожа и тен. Който и да ви се падне, резултатът си остава един и същ – ненагледна прелест.

Колкото зашеметяваща визия, толкова и функционалност има в този малък подарък, перфектното допълнение към всяка козметична колекция.

Не пропускайте да си подарите красота, която MeMeMe Blush Me! е опаковала  за вас в кокетна кутийка – задължителен и удобен аксесоар за всяка дамска чанта.

Открийте в PRETTYBOX Януари. Поръчай своята тук.

 

С обич и руж

Дени, Prettybox

Comments

comments