Коледните и новогодишни празници са един прекрасен повод да се сме с цялото семейство и да празнуваме. С роднини и приятели се събираме около отрупаната трапеза на тези светли празници. Дните минават в приготовления както за трапезата,така и за външния ни вид. Искаме да сме красиви на този ден и Prettybox идва на помощ с красиви предложения. Ние от Prettybox ще ви представим няколко вида прически, с които да очаровате вашите гости в Коледната или новогодишна нощ!

Първите няколко прически, които ще ви представя са за по-дълга коса.

Небрежните вълни са много модерни днес, а и предават по-младешко излъчавне. Може както да ги разрешете, така и да ги оставите, зависи от настроението и предпочитанията Ви.

Fotor1211143439

 

Следващият хит в прическите са плитките. В зависимост от плитката може да направите кок с нея, може само като венче да я ползвате или просто обикновенна рибена кост.

image7

image6

 А може би искате небрежен кок? Прекрасна идея. Малка панделка или щипка в косата ще предаде прекрасен завършек на вашия тоалет.

image9

Fotor1211143910

Каквато и прическа да изберете в Коледната нощ не забравяйте, че след това трябва да се погрижите за вашата косата. Препоръчваме ти професионална грижа за коса Keune в твоята Prettybox Декември!

Бъди красива и много щастлива в празничната нощ с Prettybox!

 В твоята Prettybox Декември те очаква професионална грижа за коса от Keune!

Text: Кари, Prettybox

Pictures: Internet

 

Comments

comments