Ружът за лице, както и фон дьо тенът, са задължителни елементи от макиажа и особено важен акцент в студените зимни дни. Prettybox препоръчва фон дьо тен Shiseido Sheer & Perfect, който неутрализира цветния шум на твоята кожа и bm Peachy glow Blush.

baner_FOUNDATION_80x200a

За смесена или склонна към омазняване кожа, най-добре е да изберем прахообразен тип пудра руж. Той е изключително подходящ и за дами с проблемна кожа, с акне.

Blush

Нанасяне: Топнете с върха на четката в ружа, след което леко издухайте малко от прашинките. Нанесете с отривисти движения ружа от скулите към края на лицето. Погалете леко с четката челото и брадичката, за блясък.

За дами с много суха кожа, добър вариант е кремообразният руж за лице.

Нанасяне: за най-добър ефект, работете с пръсти. Сложете малко на върха на пръстите и го нанесете внимателно върху ябълката на бузата, центърът точно под окото.

За светла кожа най-подходящите цветове за руж са розов, коралов и кайсиевооранжев.
За тъмна, матова кожа, изберете цвят в нюанс на тъмнорозово, бронзово, боровинка.

Ако имате овално или квадратно лице и искате да промените зрително контурите му, можете да го направите с няколко тона по-тъмна от цвета на кожата ви прахообразна пудра или руж в светлокафявата гама. Ако имате продълговато лице, сложете руж само на скулите си, така ще смекчите чертите на лицето. При този вариант трябва да започвате с нанасянето от слепоочията към най-горната страна на скулите.

e5cf503eb97ba6836a64af02387b3812

Не е трудно,нали?Само следвайте стъпките и няма да останете незабелязани……..

 

С обич и руж,

Дени

Снимки: Интернет

Comments

comments