Няма човек, който поне веднъж да не е казвал нещо като “незнам какво да й избера, тя всичко си има” или “много е трудно да избирам подарък за жена”. Независимо дали сме от страната на подаряващия или получаващия, освен емоцията по избирането и очакваното разопаковане, винаги има момент на изключително задоволство, когато става въпрос за напълно неочакван, подарък без повод, който обаче е всичко от което някога сме имали нужда, и освен емоция носи и съвършенство, стил и качество.

Днес ще споделя с вас историята на един обикновен, снежен вторник, когато бях гарантирано най-щастливото момиче в ресторанта.

Класният подарък, когато е направен с най-добри чувства, е безценнен. А усещането, винаги когато използвам някой от продуктите на Shiseido – аз определям като understated chic – чувстваш се удобно, луксозно, без да е нужно да “крещиш” за това. Shiseido е наслада за сетивата.

Прекрасното е, че марката предлага както широка гама грим продукти, както и грижа за кожата. А най-хубавото е, че дори и да не сте фен на гримирането, то грижата е задължителна ако искаме да имаме съхранена за по-дълго кожа.

Моят очарователно неочакван подарък включваше:

images Shiseido The Makeup, Silky Eye Shadow Duo, Pearl Green, S15

С естествено сини очи, нанасянето на зелени сенки е било винаги предизвикателство и следователно съм стояла колкото се може по-далеч от този иначе прекрасен цвят. Pearl Green, S15 обаче се оказа точно моят цвят,  а удобният апликатор – незаменим. Дори и в забързания ден, не пропускам да “отворя” очите си с малко перлен разкош във вътрешната част на окото.

Shiseido The Makeup, Sheer Gloss Lipstick, Nuance Beige, S3Shiseido_lipstick

Класическо, стилно, безпогрешно! Нанася се с лекота, с лек ефирен глоси филм, който отнема от наситеността на цвета и го прави подходящ както за ежедневието, така и за вечерно събитие.

 

 

 

Shiseido_crayonShiseido The Makeup, Automatic Lip Crayon, LC 7 (Healthy Terra Cotta)

Любимецът на сезона! Самоподострящ се молив за устни, който много честно замества нанасянето на червило, защото го използвам за запълване на целите устни. Това ми осигурява трайност през всеки натоварен и забързан ден, изпълнен с много срещи, включително работни обеди или вечери. Серията цветове, вдъхновени от 60-те, придават дълготрайно очарование на устните и ултра-хидратация, по всяко време и място.

Ако и при вас гримът в ежедневието не е задължителен, а наблягам върху правилната защита на кожата на лицето и шията се доверявам допълнително на серията PURENESS, както и на фон дьо тена Sheer & Perfect – иновативен продукт, който неутрализира цветния шум на вашата кожа. Вижте нашите съвети за лесно определяне на Вашия нюанс фон дьо тен.

С обич & Shiseido,

Диди, хохо

PRETTYBOX

prettybox exclusive brands

Comments

comments