В НАСТРОЕНИЕ ЗА БЛЯСЪК!

Устните… Дали блестят като обсипани с безброй кристали или сияят с нежен розов блясък, дали са искрящи или дръзко лакирани, устните със сигурност привличат внимание във всеки момент и всяка ситуация. Те винаги привличат погледите и често са наричани „не толкова тайното“ оръжие за съблазняване. Ето защо изборът на правилния продукт за устни не е толкова лесна задача. Кой иска да остане незабелязан? Трудно е нещо незабелижимо да не бъде харесано!  Как да харесаш нещо скучно и еднообразно?

13745654303815.jpg_974x428_zcЕто защо Deborah Milano представя нов сензационен глос за устни, който не само ги облива с неповторим блясък, но и подхранва и хидратира кожата на устните. С Glossissimo Gloss устните са блестящи и гладки като кадифе.

Glossissimo

Утоляващ жаждата на устните глос с 3D ефект. Новият глос Glossissimo от Deborah Milano е с високотехнологична формула, която прави устните сочни и блестящи, копринено меки и кадифено гладки. С Glossissimo получавате едновременно не само безупречни устни, но и неповторимо удоволствие за сетивата с възхитителния аромат на боровинка и кремообразната консистенция на продукта.

Формулата

Невероятен блясък, 3D отражение и дълбока хидратация. Glossissimo от Deborah Milano е решението за всяка жена, търсеща блясък за устните си, но и дълбока, дълготрайна хидратация. Прекрасната гелообразна текстура съдържа полимери за блясък и хидратиращи частици за още повече блясък и дълготрайност, а коктейл от специални масла придава на устните сочен 3D обем.  Формулата е обогатена с хидратиращи и анти-оксидантни свойства, както и с агенти срещу вредното действие на свободните радикали, събрани в специално разработен комплекс, наречен Fruit of the Forest DH Complex. Той формира нежен защитен филм на повърхността на устните, който ги предпазва от вредната радиация, причинена от UV лъчите и се грижи те да останат меки и нежни, плътни и кадифено гладки. Хипоалергенно действие*.

*Формулата минимизира риска от поява на алергии.

Опаковката

Новият глос за устни Glossissimo от Deborah Milano идва в нова изискана опаковка: облата форма е перфектна за дамската чантичка, а удобният апликатор дозира идеално необходимото количество глос и го разнася плавно и лесно по повърхността на устните.

Нюансите

Glossissimo – новият глос за устни на Deborah Milano е представен в България в 9 цвята, сред които жените да изберат най-подходящия за тях нюанс или да намерят перфектния завършек на грима си за всеки повод.  Всички нюанси са с ултра блестяща, гланцираща, цветна и вкусна скреж текстура.

DM_Gloss

Само през Октомври в PRETTYBOX – един от 9-те блестящи нюанса ще се сгуши във всяка от вашите кутийки. Поръчай своята сега на www.prettyboxbeauty.com/join

Станете приятел с марката тук и следете всичко вълнуващо и ново.

Виж backstage от GLOSSISSIMO

По материали на марката

Снимки: Press на марката

 

Comments

comments