Имаме изключителното удоволствие да ви запознаем с двойката аромати s.Oliver SOULMATE само в PRETTYBOX Октомври. Очаквайте скоро и допълнителна изненада от Prettybox & s.Oliver, отново на страниците на PRETTYBOX!

big_70eac452dd2036b6a154fa8c5d2b40c7

s.Oliver SOULMATE: Аромат, който свързва

s.Oliver, води началото си от 1969г., гр. Вюрцбург (Würzburg), и е сред водещите модни и лайфстайл компании в Европа. Успоредно с двете линии SELECTION by s.Oliver и QS by s.Oliver, s.Oliver е линията, която представлява лайфстайл продукти. Със слогънът „истинска мода за истински хора“, тя се фокусира върху автентичността, страстта и спонтанността.

Индивидуалността и радостта от живота са двете характеристики,  които споделят парфюмите, лансирани от марката s.Oliver. Следвайки стъпките на няколко успешни лансирания на аромати, включително s.Oliver и s.Oliver Original, ароматното портфолио на марката предстои да се разрастне през Август 2013г. с лансирането на новата двойка аромати s.Oliver SOULMATE.

FAnn_sOliver_Soulmate_320

s.Oliver SOULMATE – за хора, които се разбират без думи

На прага на нова ера за понятието „заедност“, най-добрия опит е този, който споделяме с другите. Чувствата на близост, принадлежност и доверие са нужди, които в последствие се превръщат в начин на живот. Новата двойка аромати s.Oliver SOULMATE е един красив израз на всички тези усещания.

Светът, в който живеем, е воден от технологиите и всеки ден ни поставя пред нови предизвикателства, а ние желаем да правим нещата, които са най-близко до нашите сърца. Новият аромат s.Oliver SOULMATE е създаден именно за хората в този забързан живот, които държат на приятелството и които са готови да си вземат почивка от суматохата на ежедневието.

s.Oliver SOULMATE представлява близката връзка, която притежават двама души:  сродната душа знае какво мисли и чувства другият; той или тя е този, който допълва и разбира другия –  без необходимост от дълги обяснения или искания. Магията на истинското сходство е уловена в новите аромати s.Oliver SOULMATE.     

s.Oliver Soulmate FL_FSАромат за онези моменти на удоволствие в ежедневието

Композицията на двойката аромати s.Oliver SOULMATE, създадена от IFF, гарантира, че всеки, който ги използва оставя след себе си трайно впечатление: ароматите оформят един характерен елегантен и интелигентен облик – и са красноречив израз на онези моменти на удоволствие от ежедневието, което представят доброто благосъстоятние на човек.

s.Oliver SOULMATE за жени е модерена и топла интепретация на мускус, която излъчва женственост. Свежи връхни нотки от мандарина и червени боровинки, следвани от сърцевина, изградена около цветен букет от фрезия, хелиотроп и божур. В базата, топлината на зърна от тонка се смесва с чувствеността на бял мускус, обгърнат от мек памук.

Стилният, пикантно-дървесен аромат s.Oliver SOULMATE за мъже се простира между свежестта и чувствеността. Във връхните нотки шафран и мандарина са подсилени от черен пипер. Подчертаният характер на индийско орехче, зърна от тонка и чувствена лавандула описват сърцевината, докато в базата топлотата на амбра е подкрепена от нотки пачули, които елегантно завършват аромата.

“Двама души. Една душа.”

Вижте вдъхновяващата история тук

По материали на марката

Снимки: Press на марката

 

Comments

comments