Излишно е да казвам, че ние от PRETTYBOX Bulgaria селектираме продуктите за Вашите месечни кутии с много желание и отдаденост, но най-вече селектираме и каним брандове, които сме изпробвали, харесваме, в които ние самите вярваме и сме влюбени дори!

Това е отличителна черта и нещо, на което всяка една от нас държи.

Използването на луксозна козметика е най-вече състояние на духа, нагласа и поглед към бъдещето, защото това, което ще се случва докато “порастваме” е да ставаме още по-очарователни. Чувстваме се така, когато сме уверени, че “партньорът” до нас знае какво върши.

Повече за пълната гама premium lux може да прочете тук. 

826890_fpx.tif

Нашият коледен подарък към вас – В PRETTYBOX декември, нашите PRETTY момичета ще имат възможност да изпробват един от тези два продукта с марката PREVAGE®.

PREVAGE® DAY ULTRA PROTECTION ANTI-AGING MOISTURIZER SPF30

1003281_fpx.tifЧрез най-мощния антиоксидант Idebenone , този мулти-защитен must-have крем за лице ти набавя широкоспектърен комплекс и слънцезащитна UVA/UVB грижа за сигурна борба срещу мощните външни влияния.

Спомага за предпазване на тена и видим ефект в борбата срещу стареенето на кожата като едновременно с това минимизира вече образувалите се фини линии, бръчки и промяна в цвета, причинени от слънцето.

Представен продукт в PRETTYBOX декември – миниатюра 5мл

Оригинален размер – 50мл / 254лв

Prevage Advanced Serum_2

PREVAGE® Face Advanced Anti-aging Serum

Новият подобрен серум PREVAGE® Face съдържа 0.5% от мощната молекула Idebenone за нежни, впечатляващо-ефективни анти-ейдж резултати.

Подсилен с нов антиоксидантен комплекс и конкентриран бленд от изсветляващи и изравняващи съставки, този концентриран серум доставя най-високо ниво на ефективност в борбата срещу видимите следи на стареене на кожата.

 Представен продукт в PRETTYBOX декември – миниатюра 5мл

Оригинален размер – 30мл / 232лв

 

Поръчай твоята PRETTYBOX декември тук

Диди &  PRETTYBOX

 

b_42131a3e9add6ef7c715534d9755b918

 

Текст & Снимки: Press а марката; Didi от Prettybox

 

Comments

comments