sebamed

40 години иновации плюс компетентност!

Sebamed е създадена през 1968 г. в Германия от Д-р Хайнц Маурер. Той открива, че на повърхността на кожата има естествен защитен слой, който я предпазва от външни влияния като замърсители, бактерии, патогенни микроорганизми, химически вещества, UV радиация. На база на изследвания при пациенти с екзема, Д-р Маурер открива, че употребата на сапун разрушава този защитен слой. Естественият защитен слой (киселинна мантия) има леко кисела стойност на рН от 5.5. Д-р Маурер разработва първото измивно блокче с рН 5.5 и без съдържание на сапун, което укрепва, а не разрушава киселинната мантия. Оттогава и Sebapharma е утвърден лидер в разработването на продукти за медицинска грижа за кожата.

woman

 

Над 40 годишния опит в създаването на медицинска козметика поставя марката на позиция №1 в Германия и я отличава с награда “Super Brand Germany 2005”. Съчетанието на компетентност с научни иновации спомага Sebamed да получи международното признание и да се препоръчва от дерматолози и медицински специалисти в над 70 страни.

Sebamed е висококачествена немска медицинска козметика с рН 5.5 на здравата кожа. Медицинската козметика от този бранд е без съдържание на сапун и е със същото рН като на здравата кожа. Продуктите са изключително нежни и подходящи за употреба при чувствителна кожа. Съставките възстановяват и поддържат естествените оздравителни процеси на кожата. Продуктите на Sebamed са 100% без сапун и без съдържание на алкали, прецизирани до естественото рН на кожата на 5.5 (същото като здрава кожа). За разлика от сапун съдържащата козметика, Sebamed прокутите възстановяват и поддържат естествената хидро-липидна защита на кожата. Над 150 клинични изследвания, проведени от дерматолози, подкрепят ползите от употребата на продуктите Sebamed. Изключително нежни за всеки тип кожа.

dryskin

Разработени са различни серии от продукти, подходящи за употреба при проблемна и чувствителна кожа (като акне, екзема, розацея, алергии), както и за суха и много суха кожа (подходящи при атопична екзема, диабет, ксероза, псориазис), козметични проукти за бебета и деца без съдържание на парабени. Съставът на козметичните продукти е с най-високо качество на съставките, с естествени витамини и аминокиселини, растителни съставки, хипоалергични, близо 100% биоразградими.

11_sms_FRE_0000_eng_01

Продуктовият каталог включва:

Продукти с марката Sebamed може да откриете в аптеките, както и във фирмения онлайн магазин http://sebamed.bg/продукти

Станете фен на марката тук

Снимки & Текст: PRESS на марката

Преси & PRETTYBOX

 

Comments

comments