Bronzing Beauty от Lancaster България

Дори и в разгара на лятото, липсата на достатъчно време може да ни лиши от така желания златист тен.

Lancaster_logo

Lancaster_Sun

Щастливи сме да посрещнем любим наш бранд в новата ни ваканционна кутия за месец Август.

Lancaster & PRETTYBOX и този път не са забравили хората с динамично ежедневие. Представяме ви новата Self-Tan линия с автобронзиращи продукти за лице и тяло.

1003449_10152032276008242_1192807958_n

Линия от два продукта, за всеки тип кожа, създадена да задоволи всяко желание за бронзирана кожа. С нови подобрени текстури и примамващ аромат.

Иновативна selftan технология предотвратяваща двата нежелани резултата от бронзирането: оранжев цвят и петна.

LanTan_Aug8

Self-Tanning Concentrate Elixir

Елексир за лице с течна, напомняща серум флуидна текстура. Обогатена с микро перлички хиалуронова киселина за  изглаждащ ефект и нежни пигменти, които отразяват светлината. Неговият цвят карамел позволява лесно нанасяне и моментален златист блясък.

Lancaster Self Tan Concentrate 30ml

Self-tanning Comfort Cream

Подходящ както за лице така и за тяло, с разкошна богата текстура, която гали кожата като масло.  Обогатена с масло от шеа, тя дълбоко хидратира и подхранва  кожата. Неговият цвят карамел позволява лесно нанасяне и  моментален златист блясък.

Lancaster Self Tan Beauty Comfort Face and Body 125ml

 

Изпробвай комбиниран семпъл за лице и тяло Self-Tan Comfort Cream.

Нямаме търпение да ги изпробвате и вие! Поръчайте своята нова PRETTYBOX Август тук.

Най-добрият път към Selftan резултат

5726da3bdbf2f737392840a7c6388965

  • Ексфолирай: за да омекотиш кожата и да премахнеш излишните мъртви клетки, които привличат автобронзанта и предпазват от нежелан ефект.
  • Хидратирай: не можеш да постигнеш красив, още по-малко блестящ резултат на суха и груба кожа. Силно хидратиране на кожата, ден преди автобронзиращата процедура е повече от задължително.
  • Бъди последователна: нанасяй продукта в посока нагоре по тялото, с големи  равномерни движения и след това на същите места прави малки кръгови движения. Същото важи и за лицето: прави равномерни линии от централната част на лицето навън, и после малки кръгови движения. Избягвай линията около косата и веждите. Измий ръцете си след всяко нанасяне.
  • Дозирай: Определени зони изискват по-малко количество от други зони, например областа около окото. За да намалите този ефект, сложете околоочен крем преди да нанесете автобронзанта.
  • Многократно нанасяне по твое желание: всеки ден за тъмен тен, или на два-три дни за по-фин резултат.

За повече информация посетете сайта на Еверет София –  официален дистрибутор на Lancaster за България тук.

Снимки и текст: PRESS на марката

Comments

comments