НОВО от SHISEIDO: Новият фокус на Shiseido: Възвръщане на младежкото излъчване на околоочния контур.

Shiseido-Eyecream-1

Shiseido изследва всеки аспект на кожата, включително и факторите, които я правят да изглежда по-възрастна. Нови открития показват, че еластичността на кожата около очите е тясно свързана с младежкото излъчване. Кожата в околоочната зона е много тънка, с фина текстура и склонност към изсушаване. Именно затова съществуват изобилие от продукти с грижа за околоочния контур, които обещават хидратация и изглаждане на бръчките. Новият Bio-Performance Super Corrective Eye Cream от Shiseido е много повече от хидратираща и противостарееща грижа. Този обогатен с технологии околоочен крем се фокусира върху възвръщането на еластичността на деликатната кожа в околоочния контур. Резултатите са толкова драматични, колкото и бързи – видими резултати само за 1 ден и цялостно подобрение след 3 седмици.

Изследователският екип на Shiseido изследва зоната около очите на 600 човека и открива, че промените в околоочния контур оказват влияние не само върху вида на околоочната зона, но и на цялостното изражение на лицето. При сравненителни тестове между жени в техните 30 години с не добре изразен контур и жени в техните 40 години с дефиниран контур, става ясно, че вторите имат цялостно по-младежко излъчване.

104153

Вдъхновени от изпълващия отвътре ефект на инжекциите с хиалуронова киселина, Shiseido насочва вниманието си върху нови методи за подобряване еластичността на кожата в трите слоя – дермис, епидермис и стратум корнеум. Формулиран с Био-Дефиниращ Комплекс, Super Corrective Eye Cream спомага не само за подобряване синтеза на хиалуронова киселина, но също и предпазва от разпадането й. Оптималното количество на хиалуронова киселина в слоевете на кожата води до подобряване на нейната еластичност, по-младежко излъчване и по-добре дефиниран околоочен контур.

Нова технология с Био-Дефиниращ Комплекс 

Био-дефиниращият комплекс се състои от eкстракт от Супер Био Мая – високоефективна, биотехнологична съставка против стареене, екстракт от Розмарин и Витамин А Ацетат. Той има доказано действие в подобряването синтеза на епидермалната хиалуронова киселина * и предпазване от нейното разграждане.

*ин витро тест  Виж видео тук

Доказани резултати 

Текстурата и ефектите на BOP Super Corrective Eye Cream са доказани чрез мнения и резултати на 219 жени, които са участвали в потребителски тестове за самооценка. Текстурата на продукта има връзка с неговата ефективност. Потребителите незабавно усещат стягането и подобряването на гладкостта в околоочната зона, а по-забележимите резултати в борбата със стареенето се проявяват непрекъснато след един ден, една седмица, 3 седмици. След 3 –седмична употреба 79% от жените споделят, че зоната около очите им е с по-младежко излъчване.

диаграма положителна оценка

диаграма Видимо подобрение на кожата при регулярна употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Ползите от изполването на Super Corrective Eye Cream: 

  • Повдигащият ефект спомага за справяне със загубата на плътност в околоочната зона за по-добре дефиниран околоочен контур. 
  • Ефект против бръчки
  • Ефект против тъмни кръгове

Серията

Два Допълващи се продукта за Супер Коригиращо Дуо

Супер Коригиращото Дуо обединява две утвърдени от Shiseido технологии, за да възстанови триото на младостта – колаген, хиалуронова киселина и еластин* за изцяло обновена визия.

Изпробвай в PRETTYBOX Октомври

Screen Shot 2013-10-03 at 19.36.18 Screen Shot 2013-10-03 at 19.35.46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изпробвайте новия продукт за околоочен контур ексклузивно в PRETTYBOX Октомври.

Научете повече за пълната гама продукти на марката тук и стани приятел с Shiseido Bulgaria тук  

Comments

comments