Дори само на външен вид, продуктите от серията Pureness на Shiseido напомнят за свежест и чистота, която така упорито търсим през летните месеци. Тази линия е моя много любима, спомням си когато си купих първите продукти от серията преди около 4 години от малкия италиански град Триест, където бях на заслужен отдих за почивните дни.

Trieste--11133

От тогава насам, винаги когато се замисля коя марка или серия продукти са ми подействали видимо с положителна промяна в кратък срок и кожата ми се е чувствала прекрасно различно, това е Shiseido Pureness. Тази серия е невероятен начин всяка от нас да започне своя натоварен ден, ден след ден.

idx_000

Затова вълнението ми и нашите любими клиентки да имат възможност да се убедят в качествата на Pureness в своите PRETTYBOX Август беше много голямо. Положителните качества са много, и строго индивидуални, но аз мога да ги опиша най-общо така:

  • Балансиращият лосион придава свежест и оставя лицето приятно на допир, меко и с усещане, че кожата е готова за следващата стъпка. Изключително нежен към кожата.
  • Овлажняващият гел е с лека и приятна текстура, която обаче надеждно хидратира, без да омазнява.

Ето малко повече и за самата серия.

Pureness е технология на Shiseido за балансиране на омазняването. С Pureness запазвате кожата свежа и хидратирана, без излишен блясък. Порите са почистени, а несъвършенствата – отстранени. Серията е благоприятна срещу омазняване, лъщене, широки пори (поради прекомерно мастно секретиране), нечистотии, пъпки.

Pureness линията предлага грижа за деликатния баланс между себум и влага чрез 3 модерни технологии:

  1. Себум –Абсорбираща
  2. Аромакологична с анти-себум аромат на основата на Люляк
  3. Хидро-балансираща с екстракт от мексиканското растение Пало Азул

1185743_494808177280404_1289508752_n

А вие успяхте ли да изпровате вече своите продукти от серията от своята PRETTYBOX Август? Ще се радвам да споделите мнението си на нашия сайт.

За Балансиращия лосион, оставете своите коментар и оценка тук

За овлажняващия гел, оставете своите коментар и оценка тук

Хубав и слънчев ден от мен!

Диди. хохо

shiseido

 

 

 

 

Comments

comments