Ние от PRETTYBOX знаем, че качествената грижа за нашата кожа е задължителна, за да запазим максимално свежестта на лицето. Имаме удоволствието да посрещнем Shiseido Bulgaria в нашето PRETTYBOX семейство и да ви представим Грижа за Кожата в 3 стъпки от серия The Skincare.

Серията

Skincare_mГрижа за младата кожа – Предпазва от преждевременно стареене

Shiseido създаде линия от продукти с най-модерна технология и съставки: Био-Хиалуронова киселина, семена от Юзу, кактус и анти-стрес аромат с чайна роза в сърцевината. Ново поколение авангардно овлажняване, което позволява на кожата да улавя влага отвън, да генерира влага отвътре и да действа като резервоар за влага, за да защити и предотврати преждевременното стареене.

 

SHISEIDO The Skincare GENTLE CLEANSING CREAM

Ултра-лек почистващ крем за отстраняване на грим или нечистотии с уникално почистващо действие. Дарява кожата с копринена мекота и сочен гладък релеф чрез умело подбрани почистващи и овлажняващи съставки в комбинация с деликатен зелен флорален аромат, който извиква чувство на комфорт и релаксация.

SHISEIDO The Skincare HYDRO NOURISHING SOFTENER

Мигновено изпълва кожата с мощен резервоар от влага като едновременно с това нежно елиминира нежеланите мъртви клетки, разкривайки ясен и сияен кожен релеф.
Вълшебна формула, която облича кожата ви с кадифе от коприна, за да омекоти, съхрани и генерира влагата за по-устойчива защита от агресивно външно влияние.
Уникално балансиране и омекотяване, което подготвя кожата за следващите продукти от козметичния ни режим, които ще й предложим.

SHISEIDO The Skincare NIGHT MOISTURE RECHARGE ENRICHED

Уникална формула за суха кожа, която интензивно възобновява и възвръща загубената влага на кожата, която е била изложена на агресивното вредно външно влияние през деня. Зарежда кожата ви с мощен резервоар от влага, за да се събудите на сутринта с усещане за млада, свежа и сочна кожа.

SHISEIDO The Skincare Разкрийте тайните на базовите масажни техники за красива кожа. Комплимент за нашите клиенти, получили серията в три стъпки е видео-урок за правилната употреба на продуктите и дългосрочни резултати. Вижте го в тук

По материали от www.facebook.com/ShiseidoBulgaria и www.everet-group.com

o.159

 

 

 

Comments

comments