Лято е! Макар и към своя край, всички се стремим към максимален тен, който да ни напомня за горещите летни дни и нощи, но за жалост не на всички ни е останало време да се излежаваме на плажа. PRETTYBOX & BM Beauty ти предлагат перфектното решение – The Summer Warmth bronzer! С този бронзант придобиваш тена, за който цяло лято си мечтала, за секунди у дома.

BMBeautyBronzer

The Summer Warmth bronzer е очарователен среднозлатист прахообразен бронзант и благодарение на натуралните си съставки освен като такъв има и много други приложения. Ето някои идеи:

– Може би не е учудващо, но ДА The Summer Warmth bronzer може да се използва като сенки за очи. С него получаваш искрящ поглед на плажна богиня.

Освен по лицето може да се нанесе и по тялото. Резултатът е златист плажен загар. Използвай голяма пухкава четка, за да разнесете продукта по ключиците, рамената, ръцете и деколтето. С изтънчения блясък на BM Beauty Mineral Summer Warmth Bronzer ще изглеждаш сякаш току-що си си тръгнала от плажа.

bronzer_brus

– За ефект „целуната от слънцето” нанесете бронзанта по челото, продължението на носа и върху скулите (местата, които обикновено най-бързо потъмняват от слънцето). Не забравяй да отстраните излишното количество продукт от четката преди да нанесете върху лицето!

– За по-сочни устни просто нанеси малко от продукта над устните. Така те излеждат по-плътни.

– Смеси малка част от продукта с овлажняващ лосион. Получената смес може да ползваш като бронзиращ крем, идеален за почивката.

– BM Beauty Mineral Bronzer може да добавите и към гланца или балсама за устни. Резултатът е нов блестящ бронзов ефект. Ако вече сте с червило, просто нанесете малко количество от продукта с пръст или с четка по продължението на устните.

– Използвайте продукта, за да си направите нов блестящ лак за лятото. Просто смеси продукта с безцветен лак и voiles – уникален бронзов лак без много усилия и излишни пари.

Изпробвайте вариантите изброени по-горе, а ако откриете нов начин на употреба, моля споделете го с нас и с всички PRETTY момичета на https://www.facebook.com/PrettyboxBulgaria  или на http://prettyboxbeauty.com/
Приятно експериментиране и слънчево настроение.

Продуктите на BEAUTIFUL MOVEMENTS, представени в кутиите PRETTYBOX можете да поръчате като индивидуален продукт, или да добавяте към своите PRETTYBOX.

Наличните продукти и техните цени може да откриете тук:

BM BEAUTY Peachy Glow Руж – 1гр/4.50лв

BM BEAUTY Cherry Bomb Lip Gloss – 2гр/7лв

BM BEAUTY Aquatic Galaxy Eyeshadow – 1гр / 8лв

BM BEAUTY DEWY PERFECTION Минерална Озаряваща пудра – 1гр / 5лв

Ако имате въпроси, може да ни пишете на customerservice@prettyboxbeauty.com

Screen Shot 2013-07-31 at 15.23.26

 

 

Comments

comments