Преплитане на стилове и епохи по неповторим и уникално впечатляващ начин, да, отново говорим за Timestopper. Буквално погълнати от красотата на техните творения, които имаме удоволствието да представим във всяка кутия PRETTYBOX Март, полюбопитствахме повече около тях и тяхната вълнуваща работа, работа на творци.

timestoper interviewPB:Вашите бижута са вдъхновени от стила “Steampunk”. Бихте ли ни разказали повече за този стил?

Бижута Timestopper са изработени в стил Стиймпънк, което включва истински
часовникови механизми, старинни циферблати, колелца и стрелки, работещи ръчни и джобни часовници. В декорацията си използваме кристали и перли Сваровски, топчета, дантела, както и всякакви метални елементи. Харесва ни да преплитаме епохите и стиловете в приказни комбинации, така бижутата ни имат фантастична визия с нотка на носталгия по отминали времена. Обичаме да изпробваме нови техники и да предизвикваме сами себе си с нови модели бижута.

PB:Какви са предизвикателствата, пред които се изправяте най-често?
Най-голямото предизвикателство за нас е непрекъснато да развиваме нови идеи, да изпробваме нови техники и материали. Работим върху много нови проекти и се надяваме скоро да зарадваме нашите почитатели с тях 🙂

PB:Изработвате ли бижута по поръчка?

Да, за нас е предизвикателство да правим бижута по поръчка! Много често клиентите ни са нашето вдъхновение. Обичаме да доразвиваме техните идеи и често общият ни продукт се превръща в уникално бижу.

PB: Какво за Вас е PRETTYBOX и възможността да зарадвате нашите PRETTY момичета? Атина, ти дори си една от нашите най-редовни клиентки. Какво е усещането да можеш да зарадваш нашите дами с твоите творби?

Атина: Фен съм на PRETTYBOX от самото начало и не съм пропускала кутия! Страшно щастлива съм, че имаме възможност да участваме в мартенското издание и съм убедена, че комбинацията между козметика и бижута е повече от сполучлива.

И двете изключително се радваме, че PRETTYBOX подкрепят българските творци и се надяваме, че PRETTY дамите ще харесат нашето необикновено изкуство. 🙂

150918_401995609890430_1672946991_n

Изкуството им е наистина необикновено и който се докосне до него се докосва до един свят с елемент на приказка и вълнуваща смесица от различни времена и стил, който очарова и завладява!

Бъди завладяна и ти от Timestopper в PRETTYBOX Март.

Прочети и представянето на бранда и авторите за него.

Запленена от Timestopper,

Мариела от PRETTYBOX

Comments

comments