Timestopper

Вълнуваме се, че през март, когато Prettybox навършва 1 годинка посрещаме, също толкова отдадени и изпълващи с любов работата си, момичета. Радостта ни от красотата и вдъхновението, което ни подаряват е огромна. Щастливи сме, че този месец ще даряваме любов и подаръци, както благодарение на нашите партньори, така и от любимо наше Pretty момиче, което е в основата на Timestopper.

Две очарователни момичета или както те сами се определят – две луди глави. Дима и Атина. Ние сме дълбоко впечатлени и запленени от тяхното уникално творчесто. Атина е професионален фотограф, а Дима – аниматор, преди да ги събере тяхната обща страст и огромен талант.

Създават тяхния свят в стил Стиймпънк през близката 2011 година и продължват с неспирен ентусиазъм да творят красоти, вдъхновени от цветове, форми, идеи от приказките и дори от сънищата си…

150918_401995609890430_1672946991_nTimestopper са ръчно изработени бижута в стил Стиймпънк, което включва истински часовникови механизми, старинни циферблати, колелца и стрелки, работещи ръчни и джобни часовници. В декорацията си момичетата използват кристали и перли Сваровски, топчета, дантела, както и всякакви метални елементи. Харесва им да преплитат епохите и стиловете в приказни комбинации, така бижутата им имат фантастична визия с нотка на носталгия по отминали времена. Обичат да изпробват нови техники и да предизвикват сами себе си с нови модели бижута.

Освен екстравагантни, колиета, обици и гривни, изработват и украшения за господата – джобни часовници, ръкавели и унисекс колиета. Имат и асортимент от аксесоари като брошки, фиби и книгоразделители.

Момичетата са изцяло отдадени на създаването на фантастични бижута, буквално времето им е изцяло  погълнато от Timestopper, но не се оплакват, защото правят това, което ги зарежда с много положителни емоции и ентусиазъм.

визия2Може да се докосните до магията им на новата им страничка от тук или във Фейсбук.

А сега, с огромно удоволствие, нетърпеливо Ви съобщаваме, че може да откриете уникално бижу Timestopper във всяка кутия Prettybox Март.

Мариела,

хохо

Comments

comments