11824993n_b

Във всяка Ексклузивна кутия в колаборация с Shiseido, всяко PRETTY момиче ще открие новата спирала Full Lash Volume на бранда, делукс размер в черно. Спиралата за максимална плътност и изразителни мигли е вече факт за нашия пазар.

BOX 183_500

Тя е магьосникът, който прави моментално вълшебство, а когато бързате, изискан щрих със спирала е всичко, от което се нуждаете, за да изглеждате великолепно. Щастливи сме да може да ви представим спирала, която е толкова дълготрайна, колкото желаем; остава свежа и изглежда естествено, като същевременно придава драматичен обем, който желаем.

Тази магическа пръчица придава обем по желание, като ви позволява да контролирате обема, от който вие имате нужда или според деня. Нанесете единичен слой за ежедневието или наслоете за по-драматичен ефект, подчертани и опушени очи.

Наситено Черно: Черен Сияен Пигмент

Shiseido_mascara

Други спирали използват по-тежки формулировки с неравномерно разнасяне, които отразяват светлината разнопосочно и са с ниско сияние.

Спиралата на Шисейдо Full Lash Volume е с плоска и гладка повърхност, благодарение на Блестящата Черна Перла, която концентрира светлината и я отразява в една обща посока, за да придаде повече блясък, сияние и наситен лъщящ пигмент за драматични мигли.

Устойчивост: Извиваща вакса и Устойчив филм

С баланса между Извиваща вакса и Устойчив филм, миглите могат да бъдат извити напълно, но остават меки и гъвкави, дори при многократно наслояване, без слепвания и ронене.

Извиващата вакса, повдига миглите от корена и ги извива, докато Устойчивият филм им придава еластичност, комфортно усещане и устойчив завършек за дълготраен ефект.

Разделянето: Пълно Разделителна четка

Shiseido_mascara brush

 

Shiseido

Шисейдо е изумителна компания по откритията в световен план- както и в този случай с оригиналната за Шисейдо четка на спиралата. Радиалната четка за пълно разделяне, създава обем за миглите по нов начин с японско-патентована технология. Уникалната й форма се грижи за три от най-водещите притеснения за миглите. Заостреният връх, позволява лесно да достигнете до трудно достъпните места във вътрешния или външен ъгъл на очите, както и късите мигли. Равната страна на четката, позволява щедро, но равномерно нанасяне на туш. Извитата страна на четката, приляга перфектно към основата на миглите, за да ги раздели и същевременно извие и повдигне. Косъмчетата на четката, захващат миглите във всички посоки, за да обработят дори най-тънките.

Shiseido Full Lash Mascara може да откриете в специализираните магазини – оригинален размер 6мл / 52лв

Последвайте Shiseido Bulgaria тук

Снимков материал и текст: Shiseido Bulgaria

Comments

comments