Всеки сезон е красив сам по себе си.

За да си в готовност с промените на времето Prettybox умело добави в предстоящата есенна кутия, поредното предложение, вписвайки се чудесно в списъка „Всичко необходимо за есента”. С  падането на листата Lady Sofia поднася Каприз за твоите крачета.

1378348_715719758441617_174897740_n

Те са чорапки Каприз и са нежни на допир, издръжливи,необходими и в синхрон с капризните изненади на иначе, толкова красивата есен. Lady Sofia откликва на всякакви настроения било то времеви или други, като предлага разнообразие от цветове и фигурални прелести, направени с любов и поднесени с вкус, изтънченост и мода за вас нашите красиви Pretty момичета. Благодарение на Lady Sofia и чорапи Каприз можем да посрещнем есента с “Добре дошла” 🙂

logo LadySofia

За Бранда

Мода, изтънчена елегантност, грижа във всеки детайл и качество – това са думите, които характеризират чорапите и чорапогащите на ЛЕЙДИ СОФИЯ – Българският производител на дамски чорапи и чорапогащи.

Чорапите не са просто аксесоар, те са основен елемент в облеклото на елегантната и изискана жена, която е в крак с модните тенденции. Класически чорапи и чорапогащи, луксозна серия с еластомерна нишка, дълги чорапи със силиконова дантела МЕДЖИК ЛЕЙДИ, чорапогащи и клинове от микрофибър – толкова много избор на качествени продукти с различна плътност, състав, цвят, за всеки повод или просто за сигурно ежедневие, и винаги в крак с модните тенденции.

LF_highlight

 

Prettybox те предизвиква да отговориш на каприза с Каприз с нашата Октомврийска кутия & Лейди София.

Харесай страницата на Лейди София тук

Рагледай сайта на марката тук

 

Текст: Петя от Prettybox & Lady Sofia

Снимки: PRESS на марката

Вземи Лейди София в Prettybox Октомври

Comments

comments