inveda-banner-940

За Бранда

Брандът Inveda е сбор от две думи “Infusion” и “Ayurveda” – сливане на натурални екстракти, билки и масла с тайните на красотата на Ведите.

Аюрведа дефинира красотата като трансформация на всички аспекти на тялото и духа до най-извисеното ниво, известно като “Shubhanga Karanam Sundaram”:

about-us-img-jpeg

  • Shubha – Висота
  • Anga – Тяло/дух
  • Karanam –  Трансформация
  • Sundaram – Красота

 

Inveda въздейства на красотата по три начина – вътрешно, външно, дълготрайно.

inveda2

Формулите, които служат като основа за създаване на тази уникална гама продукти, са били използвани от мъдреци в древна Индия. Аюрведа държи на важността на холистичния подход към красотата, затова след задълбочени изследвания, всеки продукт е направен така, че да се създаде хармонично въздействие върху човешкия организъм, като е в пълен синхрон с неговите енергийни зони.

Истинската красота произлиза от ритуал с козметични продукти, които са създадени от свързването на чудесата на естествените съставки с дългогодишната мъдрост на Аюрведа. Потапянето в това знание и откриването на древните му тайни ни прави истински красиви.

Производството

Продуктите Inveda се произвеждат в Ню Делхи като суровините (натурални екстракти, билки, масла) се добиват в Химачал Прадеш във фабрика, основана през 1980 г.

Философията на цветовете, използвани в Inveda:

Използването на златисто, бяло, оранжево, синьо и меден цвят е дошло в резултат на задълбочено проучване на ефекта, който тези цветове имат върху кожата и ползите, които произлизат от това според Аюрведа. Затова и в Inveda са заложени именно тези цветове:

> Златистият цвят е символ на космическото пространство. Златото е най-изкусният елемент във вселената и има определен мистичен произход. Неговите качества са: бистрота, светлина, изтънченост, мекота и неизмеримост. Чрез използване на Inveda, кожата озарява, става еластична и сияйна.

> Белият цвят символизира въздуха. Той е източник на живот. За да диша кожата и за да е свежа, въздухът е абсолютна необходимост. Inveda продуктите даряват кожата с нов живот и блясък. Те поддържат кожата млада и ревитализирана.

> Оранжевото е цветът на слънцето и неговата енергия. Тонизира, ревитализира и вдъхва живот на кожата и подобрява нейната текстура. Подмладява клетките и изсветлява тена като по този начин кожата става по-светла и ярка. Смята се, че цветът прави кожата гладка, засилва потока от енергия в тялото. Inveda продуктите придават по-дълготрайна и непреходна красота на кожата.

> Син е цветът на водата и е свързан с принципа на “овлажняване” и циркулацията на кръвта. Снабдява кожата с вода и подобрява ефективното функциониране на клетките. Хидратиращите свойства на продуктите Inveda правят кожата еластична, мека, млада и чиста.

> Меденият цвят е цветът на Земята и на нейната щедрост към нас. Той олицетворявава органичните и естествените съставки. Придава баланс между красота и здраве, зарежда клетките с кислород, намалява неравномерния цвят на кожата, като й придава здравословен блясък.

Дистрибуция

Inveda се предлага успешно в Словакия, Чехия, Великобритания и САЩ. В India, Inveda се е наложила като една от любимите аюрведични марки в страната.

Официален вносител на всички продукти Inveda – аюрведична козметика, 100% етерични и базови масла за България и Гърция е “Вижита” ООД. Всички, предлагани продукти в България може да откриете в техния онлайн магазин, www.inveda.bg

С PRETTYBOX изпробвайте разнообразни продукти в новото лимитирано издание – the Harmony Box

the Harmony Box

Comments

comments